dragonsdukes-forumotion.com
Κατά την εγγραφή σας στο forum να χρησιμοποιείτε το ίδιο username με αυτό που έχετε στο παιχνίδι.

vickyapo

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Κατά την εγγραφή σας στο forum να χρησιμοποιείτε το ίδιο username με αυτό που έχετε στο παιχνίδι.

vickyapo
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων.

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων. Empty Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων.

Δημοσίευση  ???????? Κυρ Φεβ 07, 2010 5:16 am

Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων.

Σε κάθε πόλη υπάρχουν 15 οικόπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν ισάριθμα κτήρια.
Τέσσερα από αυτά είναι δεσμευμένα για αποκλειστική χρήση των εγκαταστάσεων:
1] Τείχος,
2] Δημαρχείο,
3] Εμπορικός Λιμένας και
4] Ναυπηγείο.

Απομένουν 11 ακόμη οικόπεδα των οποίων η οικοδόμηση εξαρτάται από τη δική μας κρίση.
Η βέλτιστη επιλογή είναι η ακόλουθη:
5] Ακαδημία,
6] Στρατώνας,
7] Ταβέρνα,
8] Μουσείο,
9] Κρησφύγετο,
10] Παλάτι / Η Κατοικία του Κυβερνήτη
11] Αποθήκη Εμπορευμάτων
12α] Ένα μόνο Εργαστήριο και μόνο σε νησί με κρύσταλλο ή μία και μόνο Θέση εμπορικών
συναλλαγών στο νησί με θείο ή αμπέλι, κατά προτίμηση στο κεντρικότερο νησί από τα δύο.
12β] Στα άλλα νησιά σε αυτήν τη θέση οικοδομούνται κτήρια που αυξάνουν την παραγωγικότητα
των υλικών πολυτελείας (Κτίριο Λατομείου στο μαρμαρονήσι, Υαλουργείο στο κρυσταλλονήσι,
Πύργος Αλχημιστή στο θειονήσι, Αποστακτήριο στο νησί με το αμπέλι)
13] Ξυλουργός (πρώτης προτεραιότητας η ανεγερσή του σε μεγάλα επίπεδα)
14] Αρχιτεκτονικό Γραφείο (επίσης πρώτης προτεραιότητας η ανεγερσή του σε μεγάλα επίπεδα)
15] Σπίτι Ξυλοκόπου (μετά τη διερεύνηση της Γραφειοκρατίας)

Η Πρεσβεία ανεγείρεται μόνο στο πρώτο επίπεδο, μόνο σε ένα νησί και κατεδαφίζεται ΑΜΕΣΩΣ
μετά την είσοδό μας στη Συμμαχία. Ως μη παραγωγικό κτήριο, κρίνεται περιττό και δεν πρέπει
να καταλαμβάνει οικοδομικό τετράγωνο. Αχ... Αρχηγέ μερικά πράγματα έχουν σκληρό τίμημα...
Τα κτήρια Οπτικός, Περιοχή Δοκιμών Πυροτεχνημάτων, Πιεστήριο Σταφυλιού απορρίπτονται
ως μη ανταγωνιστικά έναντι άλλων.
Ο Ναός δεν έχει παραγωγικό σκοπό στο παιχνίδι. Εάν ωστόσο κριθεί απαραίτητη η ανέγερσή
του τότε θα καταλάβει χώρο τη θέση 12.

Φ Ι Λ Ο Σ
Μιχάλης

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων. Empty Απ: Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων.

Δημοσίευση  ???????? Κυρ Φεβ 07, 2010 9:29 am

Ειναι σιγουρο οτι δεν χρειαζεται η πρεσβεια;Εχει την εσωτερικη σελιδα της συμμαχιας οπου βρισκεις διαφορα tips και κανονες.{δεν ξερω ρωταω}

????????
Επισκέπτης

Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων. Empty Απ: Κτηριακές Εγκαταστάσεις - Επιλογή κτηρίων.

Δημοσίευση  vickyapo Κυρ Φεβ 07, 2010 1:20 pm

Η πρεσβεία χρειάζεται για να είσαι μέλος στη συμμαχία και να μπορείς να κάνεις εμπορικές και στρατιωτικές συνθήκες με άλλους παίκτες. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχεις διπλωματικούς πόντους. Αν δεν χρησιμοποιείς τις εμπορικές και στρατιωτικές συνθήκες, τότε δεν χρειάζεται να είναι σε μεγάλο επίπεδο το κτίριο της πρεσβείας.

Μέχρι πρότινος, είχα εμπορικές συνθήκες με παίκτες που ήταν κοντά στα νησιά μου. Στρατιωτικές συνθήκες δεν έχω κάνει ποτέ και πραγματικά δεν ξέρω που και πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

vickyapo
vickyapo
vickyapo

Αριθμός μηνυμάτων : 317
Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ονομα : Βάσω

Δημοσίευση  ???????? Κυρ Φεβ 07, 2010 7:43 pm

Αμαλία:
Όντως η Πρεσβεία περιέχει την εσωτερική σελίδα της Συμμαχίας όπου βρίσκονται διάφορα tips και κανόνες.
Διαθέτουμε όμως ένα τόσο δυνατό Φόρουμ, μπροστά στο οποίο η εσωτερική σελίδα ωχριά.
Ότι περιέχει η εσωτερική σελίδα μπορεί να μεταφερθεί στο Φόρουμ της Συμμαχίας.
Ας παραμείνει η εσωτερική σελίδα για ενημέρωση όσων δεν είναι μέλη της Συμμαχίας και δεν έχουν πρόσβαση στο φόρουμ.
- - - - - - - -
Βάσω:
Η Πρεσβεία χρειάζεται μόνο για να γίνεις μέλος στη Συμμαχία και όχι για να διατηρείς την ιδιότητα του μέλους.
Απόδειξη αποτελεί το ότι σε καμμία πόλη μου δεν έχω πρεσβεία και παραταύτα εξακολουθώ να είμαι μέλος της Συμμαχίας.
Η μη ύπαρξη Πρεσβείας με εμποδίζει βέβαια μόνο στο να αλλάξω συμμαχία. Αλλά δεν έχω τέτοια πρόθεση.
Και δεν μπορώ να αποχωρήσω από τη Συμμαχία χωρίς την ύπαρξη Πρεσβείας!!!
Η Πρεσβεία χρειάζεται όντως για σύναψη εμπορικών και στρατιωτικών συνθηκών. Και όχι μόνο χρειάζεται, αλλά απαιτούνται
και υψηλά επίπεδα. Η ωφέλεια όμως από αυτές τις συνθήκες, αν υπάρχει, είναι μικρή. Στο παρελθόν, όταν έπαιζα πριν αρκετό καιρό,
είχα τέτοιου είδους συνθήκες με διάφορους φίλους, αλλά ποτέ δεν ωφελήθηκα έστω και το ελάχιστο.
- - - - - - - -

Η απελευθέρωση του οικοπέδου της Πρεσβείας δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ανάπτυξης,
καθώς μπορεί εκεί να τοποθετηθεί κάποιο παραγωγικό κτήριο.
Δυστυχώς αυτό το ευεργέτημα δεν μπορεί να το απολαύσει ο Αρχηγός της Συμμαχίας.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει να διατηρεί Πρεσβείες σε όλες τις πόλεις του και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.

Φ Ι Λ Ο Σ
Μιχάλης

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση  nikmen69 Κυρ Φεβ 14, 2010 11:57 am

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΟ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ
ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ Η ΟΧΙ
nikmen69
nikmen69

Αριθμός μηνυμάτων : 14
Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2010
Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Ονομα : ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση  ???????? Δευ Φεβ 15, 2010 12:56 am

Λοιπον εγω γκρεμισα την πρεσβεια μου, τωρα αν την χρειαστω και δεν την εχω θα φταιει ο Μιχαλης. Και οχι τιποτα αλλο θα φωναζει η Βασω μπειτε στην πρεσβεια να διαβασετε την εσωτερικη σελιδα και εγω δεν θα εχω χαχαχαχαχα!!! Sad

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση  vickyapo Δευ Φεβ 15, 2010 1:30 am

iglezama έγραψε:Λοιπον εγω γκρεμισα την πρεσβεια μου, τωρα αν την χρειαστω και δεν την εχω θα φταιει ο Μιχαλης. Και οχι τιποτα αλλο θα φωναζει η Βασω μπειτε στην πρεσβεια να διαβασετε την εσωτερικη σελιδα και εγω δεν θα εχω χαχαχαχαχα!!! Sad

χα χα χα !! Very Happy Τώρα πια, δεν χρησιμοποιώ στην εσωτερική σελίδα της συμμαχίας για να σας ενημερώσω για κάτι, παρά μόνο το forum, οπότε δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα !!
vickyapo
vickyapo

Αριθμός μηνυμάτων : 317
Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ονομα : Βάσω

Δημοσίευση  ???????? Δευ Φεβ 15, 2010 12:58 pm

Μην ανησυχείτε, για κάθε πρόβλημα υπάρχει μία λύση. Ενίοτε και περισσότερες.

Μπορείτε να βλέπετε την εσωτερική σελίδα της συμμαχίας ακόμη και αν δεν έχετε πρεσβεία.
Α' τρόπος
Διπλωματία ---> κλικ,
Εξερχόμενα ---> κλικ,
βρίσκετε ένα κυκλικό μήνυμα που έχετε στείλει και κλικ στο Συμμαχία U-E-D
Και εμφανίζεται η εσωτερική σελίδα της συμμαχίας....
Β' τρόπος
Κλικ σε μια πόλη συμμάχου ή και δική σας.
Αριστερά κλικ στο U-E-D
Γ' τρόπος
Επάνω βαθμολογία κλικ
Αριστερά Βαθμολογία Συμμαχίας κλικ
στο ElectroDragons(U-E-D) κλικ

Αντικαταστήστε τις πρεσβείες με παραγωγικά κτήρια.

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση  anonymuss Πεμ Φεβ 18, 2010 12:24 pm

Κατα την αποψη μου ουτε οι στρατωνες ειναι απαρετητοι σε ολες τις πολεις
πχ εχω φτιαξει μονο σε 3 απο τις 6 πολεις και αν χρειαστει στελνω απο τις υπολοιπες στρατιωτες ,που βρισκονται πιο κοντα

anonymuss

Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010
Τόπος : Αθηνα
Ονομα : Αλέξανδρος

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης