ειναι αυτο ενα ειδος bug ή oxi???
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ειναι αυτο ενα ειδος bug ή oxi???
δειτε το παρακατω περιεργο γεγονος που συνεβει ενω ειχα μεταφερει καποια στρατευματα στην πολη neuchatel του συμμαχου μας η οποια ηταν υπο καταληψη απο καποιον αλλα παιχτη (δεν δοκιμασα να απελευθερωσω εγω την πολη)
neuchatel 18.04.2010 15:13 Μια εξέγερση ξεκίνησε στην πόλη neuchatel. Τα στρατεύματα σας προσπαθούν να καταλάβουν και πάλι την πόλη
CoLoMbIa 18.04.2010 15:13 Ο στόλος σου από CoLoMbIa έφτασε στην neuchatel αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αποστολή Κατέλαβε την πόλη! καθώς έχει συνθήκη με αυτήν την πόλη.
Κοιταζω στον στρατιωτικο τι συμβαινει και μου γραφει το παρακατω
........................................προελευση.........Αποστολη ....στοχος
3h 51m Μονάδες 1 CoLoMbIa (anonymus) . . neuchatel (AlexPvW)
Απο οτι καταλαβα απο το παραπανω ο συμμαχος μας απελευθερωσε την πολη του και τα στατευματα μου προσπαθησαν να την ξανακαταλαβουν χωρις να δωσω εγω καμια τετοια οδηγια
κανω λαθος ή Ειναι αυτο κανα περιεργο ειδος bug??
neuchatel 18.04.2010 15:13 Μια εξέγερση ξεκίνησε στην πόλη neuchatel. Τα στρατεύματα σας προσπαθούν να καταλάβουν και πάλι την πόλη
CoLoMbIa 18.04.2010 15:13 Ο στόλος σου από CoLoMbIa έφτασε στην neuchatel αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αποστολή Κατέλαβε την πόλη! καθώς έχει συνθήκη με αυτήν την πόλη.
Κοιταζω στον στρατιωτικο τι συμβαινει και μου γραφει το παρακατω
........................................προελευση.........Αποστολη ....στοχος
3h 51m Μονάδες 1 CoLoMbIa (anonymus) . . neuchatel (AlexPvW)
Απο οτι καταλαβα απο το παραπανω ο συμμαχος μας απελευθερωσε την πολη του και τα στατευματα μου προσπαθησαν να την ξανακαταλαβουν χωρις να δωσω εγω καμια τετοια οδηγια
κανω λαθος ή Ειναι αυτο κανα περιεργο ειδος bug??
anonymuss- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010
Τόπος : Αθηνα
Ονομα : Αλέξανδρος
Απ: ειναι αυτο ενα ειδος bug ή oxi???
πρώτη φορά το ακούω ..!! ελπίζω ο στρατηγός μας να το έχει ξανασυναντήσει και να μπορεί να μας λύσει την απορία.
σε άλλη περίπτωση, πρέπει να ψάξουμε το κεντρικό forum της εταιρείας.
σε άλλη περίπτωση, πρέπει να ψάξουμε το κεντρικό forum της εταιρείας.
vickyapo- Αριθμός μηνυμάτων : 317
Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2010
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Ονομα : Βάσω
Παρόμοια θέματα
» .....και αυτο για να μη ξεχναμε......
» ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει καλύτερη ή πιο "δυνατή" η συμμαχία μας?
» ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
» Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει καλύτερη ή πιο "δυνατή" η συμμαχία μας?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|